Langrenn- en utfordring?

Kjenner du en nordmann som drømmer om å være født med ski på beina? Da kan et gavekort på skikurs være noe for denne nordmannen. 

Det er ikke alle forunt å leve et liv som den sporty nordmannen som kan stå på alle slags ski og gjerne i timesvis. Men vi kan alle være fryktløse vikinger og gjøre det som skal til for å lære seg å beherske nye ting, som for eksempel å stå på langrenn, stå slalom eller lære å beherske andre spennende sporter. Men for å gjøre det må man lære! Man må våge å satse og prøve noe nytt, ledsaget av noen som virkelig kan det de snakker om.

Få frem din indre viking

Men det er ikke alle som klarer å ta det første skrittet ut i ukjent mark av seg selv, noen ganger trenger de et vennlig spark bak og der kommer du og gavekortet inn. Ved å gi et gavekort på et skikurs, kan du inspirere den indre vikingen hos din venn! Og om du vil? Så kan det være noe dere gjør sammen, og dermed blir det en opplevelse der dere skaper minner dere vil ha for alltid, i sammen. Men hvor kan du handle disse gavekortene?

Et slikt sted er youwish.no hvor du kan handle gavekort på alle mulige opplevelser. De har gavekort på et skikurs som går over 2 kvelder i Oslo, med 1.5 timer hver kveld. Dette gjelder selvfølgelig i vinterhalvåret, men gavekortet kan kjøpes når som helst og hva er bedre enn å ha et gavekort på skikurs klart før sesongen begynner?

Kurset tar for seg klassisk- og skøyteteknikk i langrenn og du vil få gå i flotte løyper på Bygdøy i Oslo. Instruktørene er dyktige og vil gjøre det de kan for at du og din medsammensvorne får et godt utbytte av kurset. Riktig skiteknikk er viktig for at man skal få så mye som mulig ut av skituren så det å ta et kurs i dette er uvurderlig om du virkelig ønsker å få mye trening i løpet av vinteren.

Langrenn

Stadig mer populært

Det å ta skiene fatt blir stadig mer populært blant oss nordmenn. Vi valfarter til store skiløp på vinteren, som for eksempel Birken. På sommeren er det mosjonsløp og maraton som teller. Enten man kjører langrenn på vinteren eller mosjonsløp på sommeren, er det kondisjonen man bygger opp.

En av årsakene til at disse idrettene blir så populære er at vi har hatt flotte nordmenn som har nådd virkelig langt i verdenssammenheng, som for eksempel Bjørn Dæhlie, Thomas Alsgaard, Petter Northug, Marit Bjørgen og Therese Johaug. De fungerer som en inspirasjon for alle som ønsker å bli flinke i vintersport som langrenn.

På sommeren kan du faktisk også trene langrennsteknikk med bruk av rulleski.Det er ikke så vanskelig eller farlig som mange kanskje tror, så lenge man tar noen forholdsregler. Start med ruter du kjenner, slik at du ikke får store utfordringer med en gang. Tren også på balanse, brems og sving før du legger ut på tur.